Načini plaćanja i dostava

 

Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara (obrasca za narudžbu), putem elektroničke pošte ili poruke. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • Plaćanje gotovim novcem po primitku pošiljke (pouzećem) 
  • Plaćanje kreditnim i debitnim karticama
  • Obročno plaćanje (do 12 obroka)
  • Virmansko plaćanje putem ponude - na IBAN HR6423600001102864774  (uz prethodno zatraženu ponudu za plaćanje)

 Plaćanje gotovim novcem po primitku pošiljke (pouzećem)

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču, prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama

Moguće je platiti jednokratno putem Mastercard, Maestro, Visa i Diners kreditnim i debitnim karticama. Prilikom kupnje kreditnom ili debitnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka. Osobni podaci iz narudžbe sakupljaju se, obrađuju i koriste u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Obročno plaćanje bez kamata

Erste banka              2- 12 obroka za Visa, Mastercard i Maestro karticama

Zabrebačka banka    2-12 obroka za Visa i Mastercard 

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn. 

Virmansko plaćanje

Odabirom opcije plaćanja virmanom (općom uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom narudžbe proizvoda na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu. Više informacija o obvezama prodavatelja i pravima kupca u ugovoru na daljinu pročitajte u Uvjetima korištenja.
Ukoliko kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, sugerira se provjeriti:
(1) je li poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash mapi ili
(2) je li sandučić/inbox pun.
Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte ili sl.

Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu. Budući da se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguć je pomak datuma isporuke.

Popusti

Popusti se ne mogu kombinirati. Ako je neki proizvod već na popustu, dodatni popust nije moguće koristiti za taj proizvod. 

Kuponi za popust se upisuju u posebno označeno polje u narudžbI - "OVDJE UPIŠITE KUPON ZA POPUST" , a u koraku kad se upisuju korisnički podaci. Potvrdom na tipku "PRIMIJENI"  ispravno upisani i valjani kupon za popust će se primijeniti na košaricu u vidu apsolutnog iznosa te će se ažurirati stavka "UKUPNO".  

Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 1 do 3 radnih dana. U slučaju plaćanja putem ponude, rok dostave se računa od vidljive uplate na računu prodavatelja. Ako se slučajno pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, prodavatelj je dužan odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku.

U rokove za isporuku ne računaju se:
• dan prijema narudžbe
• vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese kupca
• vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje prodavatelj nije kriv
• neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka
U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom preuzimanja proizvoda.

Dostava na željenu adresu

Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Uslugu dostave paketa izvršava tvrtka GLS te iznimno Hrvatska pošta. Dostava se izvršava svakim radnim danom do 16 sati. Pakete izvan Republike Hrvatske dostavlja Hrvatska pošta.
U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke ili primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijene dostave

Troškovi dostave proizvoda priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda.
Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 35 kn te je zasebno istaknuta na maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Hrvatske, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjeniku Hrvatske pošte. Cijena dostave proizvoda također je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu.
Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.
Za narudžbe iznad 350 kuna, dostava je besplatna unutar Republike Hrvatske.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.