Često postavljana pitanja (FAQ)


Što je IPL tehnologija?
Qsimply IPL (Intense Pulsed Light) uređaj ne čupa niti brije dlačice, već radi na principu pulsirajuće svjetlosti koja je bezbolna i sigurna za kožu. Radi se o svjetlosnim impulsima koje uređaj emitira prema dlačicama i na duže vrijeme zaustavlja ili znatno usporava njihov rast. Što je pigment dlačice tamniji, to će se svjetlost IPL-a prije "uhvatiti".

Kako funkcionira Qsimply IPL tehnologija?
Pod osvjetljenjem impulsne svjetlosti, sa specifičnim valnim duljinama i širinom pulsa, melatonin u koži upija energiju i prenosi toplinu u folikul. Kad folikuli dlačica dosegnu određenu temperaturu, oni će ući u period mirovanja što uzrokuje prestanak rasta dlačica po fazama.

Je li IPL tehnologija sigurna za kožu?
Qsimply uređaji filtriraju ultraljubičasto svjetlo i drugu štetnu svjetlosti te su radi toga pogodni za njegu kože. IPL tehnologija je pažljivo testirana i ako se koristi prema uputama ne bi trebala uzrokovati štetne nuspojave te je stoga pogodna za kućnu primjenu. Uz uređaj je priložena i knjižica s uputama kako pravilno koristiti uređaj uz koje su priložene i zaštitne naočale kao dodatna zaštita.

 Kako koristiti Qsimply IPL uređaje?
Prije upotrebe potrebno je očistiti kožu i britvicom obrijati dlačice (ispod 1mm) na području tretiranja. Također potrebno je osigurati da koža nije suha (dehidrirana) ili masna (od losiona, mlijeka za tijelo, parfema i slično) kako bi se svjetlosna energija na učinkovit način usmjerila prema korijenu dlačica.

 Kada očekivati rezultate?
Iako je to individualno, možemo reći da je većina korisnika već nakon 4-5 tretmana primijetilo usporen rast dlačica i njihovo znatno slabljenje. Uređaj koristite ovisno o razvoju dlačica, dok se idealan učinak postiže u periodu od oko 8 tjedana, ovisno o boji dlačica, nijansi kože i pravilnog korištenja uređaja. U svakom slučaju rezultate ćete početi primjećivati vrlo brzo, stoga uživajte u rezultatima u kratkom roku!

 Imaju li uređaji jamstvo?
Da, svaki od uređaja ima jamstvo u trajanju od 12 mjeseci. Tijekom jamstvenog razdoblja, kvarovi nastali uobičajenom uporabom u skladu s uputama za uporabu, a koje provjerava za to stručno osoblje, mogu se besplatno obaviti.

Tko može koristiti Qsimply IPL uređaje?
Učinak graničnih vrijednosti razlikuje se od osobe do osobe, kada se uređaj koristi na pravilan način te ovisno o boji dlačica i nijansi kože.

Koja je razlika između IPL Gentle Wind i IPL Cool Breeze uređaja?
Oba uređaja imajugotovo neograničen broj bljeskova, točnije njih 999.999, mogućnost podešavanja intenziteta kroz 5 razina te ručni i automatski način rada te ergonomiju zahvaljujući koje je lakše tretirati i teže pristupačnija područja kože. IPL Cool Breeze krasi još moderniji dizajn i postolje u kojem ga možete držati te funkcija hlađanja kao novitet na tržištu! Uz IPL Cool Breeze nećete osjetiti nikakvo zagrijavanje kože, radi njene funkcije koja hladi i kožu čini manje napetom.

 Koje su prednosti Qsimply IPL uređaja?
IPL metoda uklanjanje dlačica postala je omiljen i uvriježen način rješavanja neželjenih dlačica kod žena i muškaraca - i to s dobrim razlogom! U svega 10 minuta prepustite se bezbolnom, učinkovitom i jednostavnom tretmanu iz udobnosti vlastitog doma ili ga ponesite sa sobom na put – svaki od uređaja možete koristiti kada i gdje poželite.
Rezultate ćete početi primjećivati već nakon nekoliko tretmana, a nakon 8 tjedana u potpunosti zaboravite na dlačice.

Koji načini plaćanja su podržani?

Moguće je platiti uređaj putem ponude na bankovni račun ili putem pouzeća.

 Gdje mogu kupiti vaše proizvode?

Naše proizvode možete kupiti u web trgovini www.qsimply.com

 

Koje je rok za dostavu narudžbe?

Uobičajeno je potrebno 1 - 3 radnih dana za dostavu paketa unutar Hrvatske. U slučaju da ne možemo isporučiti proizvod unutar predviđenog vremenskog okvira, obavijestit ćemo Vas unaprijed.

 

Koje su metode plaćanja prilikom internet kupovine?

Nudimo sljedeće metode plaćanja:

  • putem ponude
  • plaćanje pouzećem

 

Kako se vrši dostava?

U slučaju plaćanja pouzećem naš distribucijski partner je dostavna služba GLS, a u slučajevima slanja na otoke Hrvatska pošta. Dan prije dostave dobit ćete e-mail ili SMS poruku s približnim datumom dostave, a na sam dan dostave i približnim vremenom dostave. Pošiljka će biti dostavljena na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Kako bi Vam olakšali kupovinu, pošiljka može biti dostavljena na bilo koju adresu.

Koji su troškovi dostave?

Za Hrvatsku dostava je besplatna.

Je li internet kupovina sigurna?

Jamčimo potpunu zaštitu Vaših podataka i sigurnu narudžbu, štiteći Vas od svih oblika zlouporabe. Koristimo odgovarajuće tehnološke i organizacijske programe za zaštitu i enkripciju vaših osobnih podataka, narudžbi i plaćanja. Kao kupac, sami ste odgovorni za svoje operacijske sustave i zaštitu korisničkih imena i lozinki. Prilikom provođenja narudžbe, osobno jamčite da su pruženi podaci postojeći i ispravni. 

 Mogu li vratiti proizvod kupljen u web trgovini?

Naravno, pišite nam na contact@qsimply.com unutar 30 dana od izdavanja računa. Zadržavamo pravo na povrat novca tek nakon što zaprimimo i pregledamo vraćeni proizvod. Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, uključujući sve dokumente i tiskani materijal, račun i jamstvo (ako se uz proizvod daje jamstvo). U slučaju da je vraćen proizvod oštećen ili postoje znakovi korištenja, zadržavamo pravo ne vratiti novac, odnosno umanjiti iznos za refundaciju zbog eventualnih oštećenja i iskorištenosti uređaja.

 Više u Uvjetima korištenja (točka 8 Raskid ugovora i povrat kupljenog proizvoda)

  Na koju adresu mogu poslati proizvode koje želim vratiti?

Molimo Vas da proizvode o svom trošku pošaljete na adresu: Adria Cube d.o.o., Božidara Adžije 22/1,   10000 Zagreb, Hrvatska. Obzirom na to da ne snosimo odgovornost za izgubljeni paket, predlažemo Vam da u slučaju reklamacije proizvoda proizvod šaljete preporučenom poštom. U slučaju da pošiljatelj pošalje pošiljku o trošku primatelja, iznos sredstava za povrat će biti umanjen za iznos navedenog troška. 

Više u Uvjetima korištenja (točka 8 Raskid ugovora i povrat kupljenog proizvoda)

 Što sve mora sadržavati paket u kojem je proizvod kojeg vraćam?

Kod povrata proizvoda svaki paket koji se vraća mora sadržavati originalno pakiranje, neoštećen proizvod i račun. Kako prilikom transporta ne bi došlo do oštećenja proizvoda, paket mora biti zaštićen na odgovarajući način i obvezno zapakiran u transportnu ambalažu. 

 Kako mogu znati, da je moja narudžba uspješno provedena?

Nakon što ste proveli narudžbu u našoj web-trgovini dobit ćete e-mail s potvrdom. Ako imate problema prilikom naručivanja, slobodno nas kontaktirajte na  contact.qsimply@gmail.com