Često postavljana pitanja (FAQ)

1. Gdje mogu kupiti vaše proizvode?

  Naše proizvode možete kupiti u web trgovini www.qsimply.com

  2. Koje je vrijeme dostave narudžbe?

  Uobičajeno je potrebno 1 - 3 radnih dana za dostavu paketa unutar Hrvatske. U slučaju da ne možemo isporučiti proizvod unutar predviđenog vremenskog okvira, obavijestit ćemo Vas unaprijed.

  3. Koje su metode plaćanja prilikom internet kupovine?

  Nudimo sljedeće metode plaćanja:

  • Kreditnim i debitnim karticama: Visa, Mastercard, Maestro, Diners
  • putem ponude
  • plaćanje pouzećem
  • obročno plaćanje do 12 obroka za korisnike Erste i Zagrebačke banke
  4. Kako se vrši dostava?

  U slučaju plaćanja pouzećem naš distribucijski partner je dostavna služba GLS, a u slučajevima slanja na otoke Hrvatska pošta. Dan prije dostave dobit ćete e-mail ili SMS poruku s približnim datumom dostave, a na sam dan dostave i približnim vremenom dostave. Pošiljka će biti dostavljena na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Kako bi Vam olakšali kupovinu, pošiljka može biti dostavljena na bilo koju adresu.

  5. Koji su troškovi dostave?

   Za Hrvatsku trošak dostave iznosi 35,00 kn.

   6. Je li internet kupovina sigurna?

   Jamčimo potpunu zaštitu Vaših podataka i sigurnu narudžbu, štiteći Vas od svih oblika zlouporabe. Koristimo odgovarajuće tehnološke i organizacijske programe za zaštitu i enkripciju vaših osobnih podataka, narudžbi i plaćanja. Kao kupac, sami ste odgovorni za svoje operacijske sustave i zaštitu korisničkih imena i lozinki. Prilikom provođenja narudžbe, osobno jamčite da su pruženi podaci postojeći i ispravni. 

   7. Mogu li vratiti proizvod kupljen u web trgovini?

    Naravno, pišite nam na contact@qsimply.com unutar 30 dana od izdavanja računa. Zadržavamo pravo na povrat novca tek nakon što zaprimimo i pregledamo vraćeni proizvod. Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, uključujući sve dokumente i tiskani materijal, račun i jamstvo (ako se uz proizvod daje jamstvo). U slučaju da je vraćen proizvod oštećen ili postoje znakovi korištenja, zadržavamo pravo ne vratiti novac, odnosno umanjiti iznos za refundaciju zbog eventualna oštećenja.

    Više u Uvjetima korištenja (točka 8 Raskid ugovora i povrat kupljenog proizvoda)

     

     8. Na koju adresu mogu poslati proizvode koje želim vratiti?

    Molimo Vas da proizvode o svom trošku pošaljete na adresu: Adria Cube d.o.o., Božidara Adžije 22/1,   10000 Zagreb, Hrvatska. Obzirom na to da ne snosimo odgovornost za izgubljeni paket, predlažemo Vam da u slučaju reklamacije proizvoda proizvod šaljete preporučenom poštom. U slučaju da pošiljatelj pošalje pošiljku o trošku primatelja, iznos sredstava za povrat će biti umanjen za iznos navedenog troška. 

    Više u Uvjetima korištenja (točka 8 Raskid ugovora i povrat kupljenog proizvoda)

     

    9. Što sve mora sadržavati paket u kojem je proizvod kojeg vraćam?

     Kod povrata proizvoda svaki paket koji se vraća mora sadržavati originalno pakiranje, neoštećen proizvod i račun. Kako prilikom transporta ne bi došlo do oštećenja proizvoda, paket mora biti zaštićen na odgovarajući način i obvezno zapakiran u transportnu ambalažu. 

     10. Koji je jamstveni rok proizvoda?

     Jamstvo za proizvod vrijedi tijekom 12 (dvanaest) mjeseca od datuma kupnje uz predočenje računa i/ili ovjerenog jamstvenog lista.

     11. Kako mogu znati, da je moja narudžba uspješno provedena?

     Nakon što ste proveli narudžbu u našoj web-trgovini dobit ćete e-mail s potvrdom. Ako imate problema prilikom naručivanja, slobodno nas kontaktirajte na  contact.qsimply@gmail.com