image

Qsimply IPL (Intense Pulsed Light) uređaj ne čupa niti brije dlačice, već radi na principu pulsirajuće svjetlosti koja je bezbolna i sigurna za kožu. Radi se o svjetlosnim impulsima koje uređaj emitira prema dlačicama i na duže vrijeme zaustavlja ili znatno usporava njihov rast.
Što je pigment dlačice tamniji, to će se svjetlost IPL-a prije "uhvatiti".

Pod osvjetljenjem impulsne svjetlosti, sa specifičnim valnim duljinama i širinom pulsa, melatonin u koži upija energiju i prenosi toplinu u folikul. Kad folikuli dlačica dosegnu određenu temperaturu, oni će ući u period mirovanja
što uzrokuje prestanak rasta dlačica po fazama.

Qsimply uređaji filtriraju ultraljubičasto svjetlo i drugu štetnu svjetlosti te su radi toga pogodni za njegu kože. IPL tehnologija je pažljivo testirana i ako se koristi prema uputama ne bi trebala uzrokovati štetne nuspojave te je stoga pogodna za kućnu primjenu. Uz uređaj je priložena i knjižica s uputama kako pravilno koristiti uređaj uz koje su priložene i zaštitne naočale kao dodatna zaštita.

Prije upotrebe potrebno je očistiti kožu i britvicom obrijati dlačice (ispod 1mm) na području tretiranja. Također potrebno je osigurati da koža nije suha (dehidrirana) ili masna (od losiona, mlijeka za tijelo, parfema i slično) kako bi se svjetlosna energija na učinkovit način usmjerila prema korijenu dlačica.

Iako je to individualno, možemo reći da je većina korisnika već nakon 4-5 tretmana primijetilo usporen rast dlačica i njihovo znatno slabljenje. Uređaj koristite ovisno o razvoju dlačica, dok se idealan učinak postiže u periodu od oko 8 tjedana, ovisno o boji dlačica, nijansi kože i pravilnog korištenja uređaja. U svakom slučaju rezultate ćete početi primjećivati vrlo brzo, stoga
uživajte u rezultatima u kratkom roku!

Učinak graničnih vrijednosti razlikuje se od osobe do osobe, kada se uređaj koristi na pravilan način te ovisno o boji dlačica i nijansi kože.


Oba uređaja imajugotovo
neograničen broj bljeskova, točnije njih 999.999, mogućnost podešavanja intenziteta
kroz 5 razina te ručni i automatski način rada te ergonomiju zahvaljujući koje
je lakše tretirati i teže pristupačnija područja kože. IPL Cool Breeze krasi još
moderniji dizajn i postolje u kojem ga možete držati te funkcija hlađanja
kao novitet na tržištu
! Uz IPL Cool Breeze nećete osjetiti nikakvo zagrijavanje
kože, radi njene funkcije koja hladi i kožu čini manje napetom.

IPL metoda uklanjanje dlačica postala je omiljen i uvriježen način rješavanja neželjenih dlačica kod žena i muškaraca - i to s dobrim razlogom! U svega 10 minuta prepustite se bezbolnom, učinkovitom i jednostavnom tretmanu iz udobnosti vlastitog doma ili ga ponesite sa sobom na put – svaki od uređaja možete koristiti kada i gdje poželite. Rezultate ćete početi primjećivati već nakon nekoliko tretmana, a nakon 8 tjedana u potpunosti zaboravite na dlačice.

Da, svaki od uređaja ima jamstvo u trajanju od 12 mjeseci. Tijekom jamstvenog razdoblja, kvarovi nastali uobičajenom uporabom u skladu s uputama za uporabu,
a koje provjerava za to stručno osoblje, mogu se besplatno obaviti.

Naše proizvode možete kupiti u web trgovini www.qsimply.com

Nudimo sljedeće metode plaćanja:
Kreditnim i debitnim karticama: Visa, Mastercard, Maestro, Diners, putem ponude, plaćanje pouzećem, obročno plaćanje do 12 obroka za korisnike Erste i Zagrebačke banke

U slučaju plaćanja pouzećem naš distribucijski partner je dostavna služba GLS, a u slučajevima slanja na otoke Hrvatska pošta. Dan prije dostave dobit ćete e-mail ili SMS poruku s približnim datumom dostave, a na sam dan dostave i približnim vremenom dostave. Pošiljka će biti dostavljena na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Kako bi Vam olakšali kupovinu, pošiljka može biti dostavljena na bilo koju adresu.

Za Hrvatsku dostava je besplatna.

Uobičajeno je potrebno 1 - 3 radnih dana za dostavu paketa unutar Hrvatske. U slučaju da ne možemo isporučiti proizvod unutar predviđenog vremenskog okvira, obavijestit ćemo Vas unaprijed.

Jamčimo potpunu zaštitu Vaših podataka i sigurnu narudžbu, štiteći Vas od svih oblika zlouporabe. Koristimo odgovarajuće tehnološke i organizacijske programe za zaštitu i enkripciju vaših osobnih podataka, narudžbi i plaćanja. Kao kupac, sami ste odgovorni za svoje operacijske sustave i zaštitu korisničkih imena i lozinki. Prilikom provođenja narudžbe, osobno jamčite da su pruženi podaci postojeći i ispravni.


Naravno, pišite nam na 
contact@qsimply.com unutar 30 dana od izdavanja računa. Zadržavamo pravo na povrat novca tek nakon što zaprimimo i pregledamo vraćeni proizvod. Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, uključujući sve dokumente i tiskani materijal, račun i jamstvo (ako se uz proizvod daje jamstvo). U slučaju da je vraćen proizvod oštećen ili postoje znakovi korištenja, zadržavamo pravo ne vratiti novac, odnosno umanjiti iznos za refundaciju zbog eventualnih oštećenja i iskorištenosti uređaja.


Više u Uvjetima korištenja (točka 8 Raskid ugovora i povrat kupljenog proizvoda)

Nakon što ste proveli narudžbu u našoj web-trgovini dobit ćete e-mail s potvrdom. Ako imate problema prilikom naručivanja, slobodno nas kontaktirajte na contact.qsimply@gmail.com